Monday, September 02, 2013

Eid Mubarak 2013

oAfter several months baru reti nak post entry baru dlm blog neh,bknpe,satu busy *alasan yg sgt lame,dua i lost my iphone!sedey tak terkata.Hilang pon masa pindah umah kt aussie ni. Dengan kesempatan ni saya (blogger yg org xkenal and tak terkenal 😁😁) ingin mengucapkan selamat hari raya buat semua umat Islam yang menyambut. Tahun ni raya dua tempat actually. First raya still in aussie since ticket balik Malaysia pada malam raya kedua. So arrived kat Malaysia pada pagi raya kedua. *kenapa? Sebenarnya cuti seminggu je,and cuti tu plak jatuh raya ke 5,so still balik but ponteng laa seminggu. Making it as 2weeks in Malaysia. Suasana beraya sini btol2 xsemeriah macam Malaysia, *dah kt Malaysia tu sedara2 ramai, kt sini ada mmber sama sendiri




Since rumah terbuka takde,so lepak2 la kat pantai, Moreton Bay


Home!!