Friday, July 06, 2012

Ramadan dah dekat

bulan puasa da dekat, kalo kat jalan tar tu masa ni dah buat promosi raya,bkn puasa tp raya,org lain tak masuk bulan puasa diowang dah sibuk nak raya -_-"

kalo tak silap aku lah, berita baik untuk fan2 soccerkid aka ARSENAL FC, ada tour Asia,main kat Stadium Nasional Bukit Jalil pada 24 Julai 2012, yg berita tak baiknya, game tersebut jatuh pada bulan puasa, game start 9.45pm so,pandai2 la nak pilih g solat sunat tarawikh takpon nak pegi tgk bola..ehhehe

ni aku ada satu pic nak sharekan pada semua, menurut gambar ni, elakkan memakan atau membeli kurma yg brand nya dr list2 tu sbb dikatakan dri keluarkan oleh makhluk yg dinamakan yahudi

No comments: