Sunday, September 13, 2009

Pose is back: Last Part

Hey there,
macamana pose?huhu..
Minggu ni dah kire minggu last kte pose, dan Syawal pulak yg menggantikan bulan Ramadhan. I wish to u all, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin.
Tahun ni, aku akan beraya kat kampung nenek aku kat Kota Bharu. Tapi yang tak syoknyer, takley balik awal, kompem terlekat dalam traffic jam. Penah skali aku balik ke kelantan, naik kereta, dekat 10 jam. Biasanyer, kalo takder traffic jam, dalam 4jam setengah dah sampai.

Bunyi mercun pun dah makin kuat, tu dah tanda2 nak raya la tu..ehhehe..
Raya ni, aku agak2 meriah gak la...dari tahun2 yg lepas, ye la...dlu..raya mcm tak raya, exam SPM la..pastu exam skolah la...skang ni, takda exam besar pun, kecuali midterm and final kat u..hehheh...tapi midterm, sebelum raya...so...raya tak terganggu ler..

Ni ader satu video clip lagu aku nak share ngan korang.
Dari Sami Yusuf- Al-Mu'alim
Best, aku first time tgk vid clip ni kat tv9. Mmg layan